UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI

22 Nisan 2020 Çarşamba

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İLANEN DUYRULUR.

* Öğrencilerimizin dersleri sistem  üzerinden izleyebilecek veya ders kaynaklarını kullanabileceklerdir.

* Sistem üzerinden canlı işlenecek derslere katılmak için öğrencilerimizin ders saatinde sisteme girmeleri gerekmektedir. Daha sonra da video kayıtları izlenebilecektir.

* Öğrencilerimizin derslerle ilgili olarak herhangi bir problemle karşılaşmaları halinde Danışman Hocaları ve Öğrenci İşleri ile görüşmeleri gerekmektedir. Ayrıca sistem üzerindeki sohbet kısımlarından, mailden ve telefon yoluyla ders hocalarımız ile iletişimi devam ettirmeliyiz.

*
3+1 sistemine göre staj döneminde olan öğrenciler danışman hocalarıyla birlikte ders işleyecektir. Ders saatinde hocalarımız gerekli açıklamaları yapacaktır. Lütfen en kısa sürede danışman hocanız ile irtibata geçiniz.

Bölümlerin Ders Programı için Tıklayınız.

• Dipnot1: Hocalarımıza ait iletişim bilgilerine (https://abvs.giresun.edu.tr) adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sistem üzerinden de mesaj atılabilmektedir.
  • Dipnot2: Derslerin nasıl işleneceği ve ne şekilde olacağı ile ilgili bilgiler sitemizin duyurular kısmında paylaşılmıştır. İncelenebilir.
  • Dipnot3: Türk Dili, Tarih ve İngilizce dersleri programda yer almamaktadır. O dersler öğrencilerin sistemlerine uzaktan eğitim hocaları tarafından yüklenecektir.