6 NİSAN'DAN İTİBAREN DERSLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ.

24 Mart 2020 Salı

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin koordinatörlüğünde yürütülecek çalışmalar için kurulan komisyon tarafından alınan kararlar doğrultusunda, çalışmaların tamamlanmasının ardından başlayacak olan uzaktan öğretim sürecinde, sanal sınıflarda çeşitli öğretim etkinlikleri düzenlenecek, dersler asenkron videolarla işlenebilecek, öğretim elemanı derslerle ilgili her türlü dijital dökümanı (pdf, sunum, ödev vb.) sisteme yükleyebilecek, kaynak paylaşabilecek, soru cevap, forum ve tartışma gibi etkinliklerle dersler sürdürülecektir.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından, asenkron uzaktan öğretim yöntemiyle, tüm öğrencileri 06 Nisan 2020 tarihinde sistemle buluşacaktır.

• Bütün bölümlerde teorik dersler, ara verildiği/kaldığı yerden 6 Nisan 2020 itibariyle uzaktan öğretimle devam edecektir.
  • Uygulamalı derslerle ilgili YÖK’ün alacağı karar ve çözüm yöntemleri doğrultusunda ilerleyen tarihte ayrıca duyuru yapılacaktır.
  • Sınavların nasıl gerçekleştirileceği ile ilgili detay ve kararlar ayrıca ilerleyen tarihlerde belirtilecektir.
  • Dersler internet üzerinden uzaktan öğretim yoluyla gerçekleştirileceğinden öğrencilerimiz akıllı telefonlar ve/veya bilgisayarlar aracılığıyla diledikleri yerden derslerine katılabilecektir.
  • Stajların durumu henüz belli değildir. Herhangi bir karar alındığı takdirde duyuru yapılacaktır.

Öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın ilerleyen günlerde Üniversitemiz/birimimiz tarafından yapılacak duyuruları takip etmesi önem arz etmektedir.