2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı..

14 Haziran 2019 Cuma



Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Yerleşkesi 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni yoğun katılım ve coşkuyla kutlandı.

Saat 10:00’ da Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO, Şebinkarahisar Teknik Bilimler MYO ve Fevzi KIRAÇ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun Akademik personel ve öğrencilerin katılımıyla İlçe Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başlayan programlar gün boyu sürdü.

Saat 11:00’da Yerleşkemiz konferans salonunda program bazında dereceye giren öğrencilerimize öğretim görevlileri tarafından hediyeleri verilmiştir. Ailelerin de katılımı ile gerçekleştirilen ödül töreni, bölümlerimizdeki gurur tablolarını gözler önüne sermiştir.

Saat 14:30'da İlçemizin kapalı spor salonunda Şebinkarahisar Yerleşkesinde bulunan üç okulun ortak mezuniye programı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO, Şebinkarahisar Teknik Bilimler MYO ve Fevzi KIRAÇ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda dereceye giren okul birincilerinin öğrenciler adına günün anlam ve önemine binaen yaptıkları konuşma ile devam etmiştir. 
Ayırca, Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Sayın Selçuk TAKIR, İlçe Belediye Başkan Vekili Sayın Adnan KESMEZ ve İlçe Kaymakamı Sayın Taner TENGİR günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapmışlardır.

Programın devamında yerleşkemizde bulunan yüksekokulların okul birinci, ikinci ve üçüncülerine hediyeleri protokol tarafından takdim edilmiş, daha sonra bütün mezun öğrencilerimize temsili diplomaları akademik personellerimiz tarafından verilmiştir. Ardından İlk ve Acil Yardımı Programı öğrencileri tarafından  Paramedik And'ı okunmuştur. Programın sonunda temsili diploma alan öğrencilerimiz mezuniyet heyecanını keplerini havaya atarak müzik eşliğinde aileleri ile birlikte coşkuyla kutlamışlardır.

Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan Rektörlüğümüze, İlçe Kaymakamımız Sayın Taner TENGİR’ e, İlçe Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adnan KESMEZ’ e, İlçe Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Abdullah SERT’ e, İlçe Garnizon Komutanımız J. Yüzbaşı Sayın Mahir YAĞMUR’ a İlçe Emniyet Müdür V. Mustafa KIRAN’ a ve diğer protokol üyelerine, basın mensuplarına, kurum amirlerine, ilçemizde ve ilçe dışında bulunan tüm vakıf ve derneklerimize, ilçe halkına, öğrenci velilerine, akademik ve idari personelimize katılımlarından dolayı;

Öğrencilerimize verilen hediyelerde desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Taner TENGİR ve Kaymakamlık Personeline, Belediye Başkanımız Sayın Şahin YILANCI ve Belediye Personeline;

Mezuniyet törenine katılmak üzere ilçemize gelen misafirlerimize yemek ikramında bulunan Belediyemize ve misafir perverliğini esirgemeyen ilçe halkımıza, İlçe Spor Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.