Kadın Girişimciliğinde Yerel Örnekler: Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri konulu etkinlik gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2022 Salı

24 Mayıs 2022 Salı günü 09:00-13:00 saat aralığında İnsan Kaynakları Yönetimi Programı’nda sunulan “Girişimcilik” Dersi İle Bankacılık ve Sigortacılık Programında sunulan “Araştırma Teknikleri” derslerini alan öğrencilerle; Tamzara Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi ve Şebinkarahisar Belediyesi Kadınlar Dokuyor Projesi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne ders içi etkinlik gerçekleştirildi.

Kadın Girişimciliğinde Yerel Örnekler: Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi konulu etkinlikte Tamzara Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hatice Sevgi Üstündağ ve Şebinkarahisar Belediyesi Kadınlar Dokuyor Projesi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi sorumlusu Emel Şenocak ve proje ekibinde yer alan kadın girişimciler program öğrencileriyle bilgi alışverişinde bulundular. Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğr. Gör. Dilek Topcu Mumlu sorumluluğunda gerçekleşen etkinlik yerel kadın girişimciliğine özgü uygulama örneklerinin değerlendirilmesiyle sonlandırıldı.